Liggestole 2 stk. med bord polyrattan og textilene sort

Vores liggestolesæt i polyrattan vil være perfekt til solbadning og afslapning nær swimmingpoolen, på terrassen eller i haven. Solsengene er lavet af vandafvisende polyrattan, hvilket gør dem nemme at rengøre og giver dem et stilfuldt look. Textilene-stoffet er behageligt, slidstærkt og let at vedligeholde. Liggestolene giver ekstra komfort takket være det justerbare ryglæn, den bløde pude og det buede design. Liggestolene og sidebordet har et robust stålstel, hvilket føjer til deres holdbarhed og stabilitet. Du kan have dine drinks, telefoner, bøger eller andre småting inden for rækkevidde på det robuste bord. Pakken indeholder 2 liggestole og 1 sidebord. Sættet er let at samle. Bemærk: Vi anbefaler, at du dækker sættet til i regn-, sne- og frostvejr.
Varenummer: 44894

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

3.949,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores liggestolesæt i polyrattan vil være perfekt til solbadning og afslapning nær swimmingpoolen, på terrassen eller i haven.

Solsengene er lavet af vandafvisende polyrattan, hvilket gør dem nemme at rengøre og giver dem et stilfuldt look. Textilene-stoffet er behageligt, slidstærkt og let at vedligeholde. Liggestolene giver ekstra komfort takket være det justerbare ryglæn, den bløde pude og det buede design.

Liggestolene og sidebordet har et robust stålstel, hvilket føjer til deres holdbarhed og stabilitet. Du kan have dine drinks, telefoner, bøger eller andre småting inden for rækkevidde på det robuste bord.

Pakken indeholder 2 liggestole og 1 sidebord. Sættet er let at samle. Bemærk: Vi anbefaler, at du dækker sættet til i regn-, sne- og frostvejr.

  • Farve: Sort og hvid
  • Liggestol, materiale: Polyrattan + textilene-stof + stål
  • Bord, materiale: Hærdet glasbordplade + pulverlakeret stålstel
  • Liggestol, mål: 213 x 70 (40-91,5) cm (L x B x H)
  • Mål, bord: 40 x 40 x 40 cm (L x B x H)
  • Liggestolens ryglæn kan justeres i 4 stillinger
  • Pakken indeholder 2 liggestole og 1 sidebord
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig