Liggestole 2 stk. polyrattan brun

Dette stilfulde liggestolesæt i polyrattan kombinerer stil med funktionalitet og vil blive fokuspunktet i din have eller på terrassen! Liggestolesættet er lavet af vandafvisende polyrattan, så det er nemt at rengøre, slidstærkt og egnet til daglig brug. Liggestolene og bordet er forsynet med pulverlakerede stålstel, hvilket gør dem særdeles stabile og holdbare. Begge sider af stolene kan trækkes op og justeres i forskellige indstillinger for den mest behagelige sidde- eller liggestilling. De tyktpolstrede, aftagelige hynder med skumfyld tilbyder den ultimative komfort. Hyndernes polyesterbetræk kræver lav vedligeholdelse og kan nemt tages af og vaskes. Du kan holde dine drinks, telefoner, bøger eller andre småting inden for rækkevidde på sidebordet. Pakken indeholder 2 liggestole, 1 bord og 2 store sædehynder. Dette sæt er let at samle. Bemærk: Vi anbefaler at dække liggestolesættet til i regn-, sne- og frostvejr.
Varenummer: 44408

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

6.599,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette stilfulde liggestolesæt i polyrattan kombinerer stil med funktionalitet og vil blive fokuspunktet i din have eller på terrassen!

Liggestolesættet er lavet af vandafvisende polyrattan, så det er nemt at rengøre, slidstærkt og egnet til daglig brug. Liggestolene og bordet er forsynet med pulverlakerede stålstel, hvilket gør dem særdeles stabile og holdbare. Begge sider af stolene kan trækkes op og justeres i forskellige indstillinger for den mest behagelige sidde- eller liggestilling. De tyktpolstrede, aftagelige hynder med skumfyld tilbyder den ultimative komfort. Hyndernes polyesterbetræk kræver lav vedligeholdelse og kan nemt tages af og vaskes. Du kan holde dine drinks, telefoner, bøger eller andre småting inden for rækkevidde på sidebordet. Pakken indeholder 2 liggestole, 1 bord og 2 store sædehynder. Dette sæt er let at samle.

Bemærk: Vi anbefaler at dække liggestolesættet til i regn-, sne- og frostvejr.

  • Farve: Brun og cremefarvet
  • Materiale: Polyrattan + pulverlakeret stålstel
  • Hyndebetræk: 100 % polyester
  • Liggestol, mål: 195 x 60 x 31 cm (L x B x H)
  • Mål, bord: 40 x 40 x 40 cm (L x B x H)
  • Begge sider af liggestolen er justerbare
  • Let at samle
  • Pakken indeholder 2 liggestole, 1 bord og 2 store sædehynder
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig