Liggestole til haven 2 stk. massivt akacietræ grå

Forbedr dit udendørsområdes komfort med disse stilfulde og rustikke havestole. De er ideelle, når du vil sidde og snakke med familie og venner, eller hvis du blot vil nyde vejret. Stolene er fremstillet af massivt akacietræ i en gråvasket farve, og de kan placeres i forskellige opstillinger. De har også en høj UV- og vejrbestandighed, hvilket sikrer en lang levetid. Stolenes ryglæn kan justeres i fem lænestillinger, så du kan altid finde den mest behagelige stilling. Det lette design gør dem nemme at flytte rundt. Stolene kan foldes for at spare plads, når de ikke er i brug. Pakken indeholder 2 sammenfoldelige havestole.
Varenummer: 45938

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.599,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Forbedr dit udendørsområdes komfort med disse stilfulde og rustikke havestole. De er ideelle, når du vil sidde og snakke med familie og venner, eller hvis du blot vil nyde vejret.

Stolene er fremstillet af massivt akacietræ i en gråvasket farve, og de kan placeres i forskellige opstillinger. De har også en høj UV- og vejrbestandighed, hvilket sikrer en lang levetid. Stolenes ryglæn kan justeres i fem lænestillinger, så du kan altid finde den mest behagelige stilling. Det lette design gør dem nemme at flytte rundt. Stolene kan foldes for at spare plads, når de ikke er i brug.

Pakken indeholder 2 sammenfoldelige havestole.

  • Farve: Grå
  • Materiale: Massivt akacietræ
  • Mål: 57 x 69 x 111 cm (B x D x H)
  • Kan lænes i 5 positioner
  • Vejrbestandigt og let at rengøre
  • Nemme at opbevare med det foldbare design
  • Pakken indeholder 2 havestole
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig