Loungeseng polyrattan beige

Denne luksuriøse solseng i rattan kombinerer stil med funktionalitet og vil blive fokuspunktet i haven eller på terrassen. Takket være det vejrbestandige og vandtætte halvrunde PE-rattan er solsengen let at rengøre, den er slidstærk og egnet til daglig brug. Solsengen har et robust, pulverlakeret stålstel, som er særdeles holdbart. Ryglænet kan justeres i forskellige niveauer, så du altid kan finde den mest behagelige stilling. Den tykke, aftagelige hynde øger sidde- og liggekomforten. Denne store solseng kan rumme 2 personer og vil være en fremragende tilføjelse til dit udendørsområde! Bemærk: Vi anbefaler at dække liggestolen til i regn, sne og frost.
Varenummer: 42887

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

5.949,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne luksuriøse solseng i rattan kombinerer stil med funktionalitet og vil blive fokuspunktet i haven eller på terrassen.

Takket være det vejrbestandige og vandtætte halvrunde PE-rattan er solsengen let at rengøre, den er slidstærk og egnet til daglig brug. Solsengen har et robust, pulverlakeret stålstel, som er særdeles holdbart. Ryglænet kan justeres i forskellige niveauer, så du altid kan finde den mest behagelige stilling. Den tykke, aftagelige hynde øger sidde- og liggekomforten. Denne store solseng kan rumme 2 personer og vil være en fremragende tilføjelse til dit udendørsområde!

Bemærk: Vi anbefaler at dække liggestolen til i regn, sne og frost.

  • Rattanfarve: Grå/beige
  • Hyndefarve: Cremefarvet
  • Materiale: Pulverlakeret stålstel + polyrattan
  • Hyndemateriale: Polyesterstof
  • Produktmål: 200 x 130 x 30 cm (L x B x H)
  • Tykkelse, hynde: 6 cm
  • Pakken indeholder: 1 x solseng, 2 x hynde
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig