Manuel foldemarkise m. vindsensor & LED 300x250 cm orange brun

Skab et dejligt og køligt område på din terrasse, og beskyt dig selv mod UV-stråler med denne foldemarkise. Markisen er ideel til at skabe skygge for vinduer, balkoner, terrasser, caféer samt til restauranter med baggårde Denne udendørsmarkise er bygget med et rustbestandigt stel i pulverlakeret aluminium. Den er let i vægt, men har alligevel en robust struktur, og den kan modstå en vis mængde vind. Den er forsynet med en vindsensor, som kan lukke din markise automatisk på dage med kraftig vind. Markisens stof er lavet af polyester af høj densitet med en PU-belægning, som er vandafvisende og UV-resistent, og som heller ikke falmer. Du kan nemt rulle markisen ud og ind ved hjælp af det lange håndsving. Markisens justérbare højde og vinkel giver dig maksimal beskyttelse. Ydermere giver de LED-lys, der er fastgjort til håndsvinget, energieffektiv belysning om aftenen. Denne markise er let at montere på væggen. Brugsanvisning og nødvendigt monteringstilbehør er inkluderet.
Varenummer: 3055295

Lagerstatus: På lager

5.299,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Skab et dejligt og køligt område på din terrasse, og beskyt dig selv mod UV-stråler med denne foldemarkise. Markisen er ideel til at skabe skygge for vinduer, balkoner, terrasser, caféer samt til restauranter med baggårde

Denne udendørsmarkise er bygget med et rustbestandigt stel i pulverlakeret aluminium. Den er let i vægt, men har alligevel en robust struktur, og den kan modstå en vis mængde vind. Den er forsynet med en vindsensor, som kan lukke din markise automatisk på dage med kraftig vind. Markisens stof er lavet af polyester af høj densitet med en PU-belægning, som er vandafvisende og UV-resistent, og som heller ikke falmer. Du kan nemt rulle markisen ud og ind ved hjælp af det lange håndsving. Markisens justérbare højde og vinkel giver dig maksimal beskyttelse. Ydermere giver de LED-lys, der er fastgjort til håndsvinget, energieffektiv belysning om aftenen.

Denne markise er let at montere på væggen. Brugsanvisning og nødvendigt monteringstilbehør er inkluderet.

  • Farve: Orange og brunt stof + gråt stel
  • Materiale: Pulverlakeret aluminiumsstel + stof
  • Produktmål: 300 x 250 cm (L x B)
  • Vand- og smudsafvisende
  • Stof (100 % polyester) med UV-behandling
  • Med LED-strimmel
  • Let at folde ud og trække tilbage med håndsvinget
  • Åbner og lukker automatisk via den trådløse vindsensor
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig