Markisedug 3x2,5 m blå og hvid (ramme medfølger ikke)

Denne markisedug, som kan monteres på dit eget markisestel, er et perfekt valg til at beskytte dig mod farlige UV-stråler og giver dig et køligt og rart skyggeområde på din terrasse, veranda eller i din have. Den er ideel til markisestel med et mål på 3 x 2,5 m. Denne markisedug, som har en attraktiv farve, vil være en perfekt tilføjelse til din have. Den er lavet af UV-modstandsdygtigt polyester, der ikke falmer, og vil holde til mange års brug. Bemærk: Dette er kun en markisedug. Et stel medfølger ikke. Dette er en udskiftningsmarkise i høj kvalitet til personer, der allerede har et markisestel.
Varenummer: 141010

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

Pris: 699,00 kr

Nu: 449,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne markisedug, som kan monteres på dit eget markisestel, er et perfekt valg til at beskytte dig mod farlige UV-stråler og giver dig et køligt og rart skyggeområde på din terrasse, veranda eller i din have.

Den er ideel til markisestel med et mål på 3 x 2,5 m. Denne markisedug, som har en attraktiv farve, vil være en perfekt tilføjelse til din have. Den er lavet af UV-modstandsdygtigt polyester, der ikke falmer, og vil holde til mange års brug.

Bemærk: Dette er kun en markisedug. Et stel medfølger ikke. Dette er en udskiftningsmarkise i høj kvalitet til personer, der allerede har et markisestel.

  • Erstatningsmarkisedug
  • Farve: Blå-hvid
  • Faktiske mål på markisestoffet: 280 x 245 cm (L x B)
  • Siddebredde: 20 cm
  • Mål på egnet markisestel: 3 x 2,5 m (L x B)
  • Markisestel er ikke inkluderet i pakken
  • Stof: Polyester: 100%
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig