Nature hængende paraffinvarmer Coldframe 0,5 l 6020420

Denne hængende Coldframe-paraffinvarmer fra Nature, som har en brændstofskapacitet på 0,5 l, er forsynet med en hængekrog. Paraffinvarmere er en god, økonomisk måde, hvorpå du kan generere en konstant strålevarme i drivhuset. Denne varme er essentiel til at få sensitive planter såsom tropiske og kødædende planter eller fuchsiaer eller pelargonier gennem vinteren. Når flammen tændes, frigives der vanddampe, som så hjælper med at fugte luften i drivhuset. Forbrændingen producerer også kuldioxid, som er et essentielt element for plantevækst.
Varenummer: 419720

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

Pris: 499,00 kr

Nu: 299,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne hængende Coldframe-paraffinvarmer fra Nature, som har en brændstofskapacitet på 0,5 l, er forsynet med en hængekrog.

Paraffinvarmere er en god, økonomisk måde, hvorpå du kan generere en konstant strålevarme i drivhuset. Denne varme er essentiel til at få sensitive planter såsom tropiske og kødædende planter eller fuchsiaer eller pelargonier gennem vinteren. Når flammen tændes, frigives der vanddampe, som så hjælper med at fugte luften i drivhuset. Forbrændingen producerer også kuldioxid, som er et essentielt element for plantevækst.

  • Farve: Grøn
  • Materiale: Galvaniseret metal
  • Mål: 11 x 17 cm (Diameter x H)
  • Kapacitet: 0,5 l
  • Uovervåget drift i cirka 2 dage
  • Opvarmer et overfladeområde på op til 1 m²
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig