123lagersalg.dk og Chedanthe.dk har slået sig sammen

Og sammen kan vi nu tilbyde dig et endnu større udvalg af billige møbler til hjemmet.

Her finder du ikke blot Danmarks billigste møbler, men også et stort udvalg af alle typer møbler til huset (Billige sofaer, sovesofa, spisebord, senge og meget, meget mere).

Du finder også vores engagerede team af medarbejdere, der er stolte af de produkter, vi sælger. Vi sætter en ære i at give dig den bedst mulige betjening. Og det er uanset, om det er online eller i vores butik.

Vi vil gerne være din foretrukne møbelhandler både online og i vores fysiske butik. Vi har vores fysiske butik på Nørremarksvej 84, 6270 Tønder, som du med fordel kan besøge.

Vores webshop har åben 24/7, du kan derfor handle møbler døgnet rundt.

Vi bestræber os på, at levere din bestilling hurtigst muligt, så du kan komme til at sidde i din nye sofa, kort tid efter du har bestilt den.

Konceptet

Vi sælger sofaer, borde og senge via lagersalg. Langt de fleste af vores møbler kan du finde i de fleste møbelbutikker i Danmark Vi sælger dem bare billigere. Vi sparer på omkostningerne ved at holde udgifterne nede. Dermed får du glæde af lavere priser på alle lagersalg sofaer, senge og borde.

Du finder altså kvalitets møbler til billige penge hos 123lagersalg og Chedanthe, hvilket gør at der altid er store besparelser at hente på vores mange forskellige produkter. Vi har møbler for enhver smag, så du kan med stor sandsynlighed finde et møbel, der vil falde i din smag.

Gå på opdagelse i vores sortiment her på siden eller besøg os i butikken.