Pallebænk hjørnedel træ grøn

Vores havehjørnebænk af træpaller vil være et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie eller venner. Træhjørnebænken vil føje et strejf af rustik charme til din terrasse, have eller stue med sit tidløse træpalledesign. Denne udendørs pallebænk er lavet af imprægneret fyretræ, så den er holdbar, vejrbestandig og miljøvenlig. Denne terrassehjørnebænk har en massiv konstruktion, og den kræver lav vedligeholdelse. Sammen med hynder (ikke inkluderet) vil vores udendørs hjørnebænk blive omdannet til et inviterende haveloungesæt, og det vil give den bedste komfort til dig og dine gæster. Havehjørnebænken af træpaller er nem at samle. Bemærk venligst, at træ er et naturprodukt, og der kan derfor forekomme uregelmæssigheder.
Varenummer: 44695

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

899,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores havehjørnebænk af træpaller vil være et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie eller venner.

Træhjørnebænken vil føje et strejf af rustik charme til din terrasse, have eller stue med sit tidløse træpalledesign. Denne udendørs pallebænk er lavet af imprægneret fyretræ, så den er holdbar, vejrbestandig og miljøvenlig. Denne terrassehjørnebænk har en massiv konstruktion, og den kræver lav vedligeholdelse. Sammen med hynder (ikke inkluderet) vil vores udendørs hjørnebænk blive omdannet til et inviterende haveloungesæt, og det vil give den bedste komfort til dig og dine gæster.

Havehjørnebænken af træpaller er nem at samle. Bemærk venligst, at træ er et naturprodukt, og der kan derfor forekomme uregelmæssigheder.

  • Farve: Grøn
  • Materiale: Imprægneret fyrretræ
  • Mål: 110 x 66 x 55 cm (B x D x H)
  • Siddehøjde: 25 cm
  • Egnet til både udendørs og indendørs brug
  • Kan samles på både venstre og højre side
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig