Pallebænk til haven træ gyldenbrun

Vores havebænk af træpaller vil være et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie eller venner. Med et tidløst design af træpaller vil træbænken tilføje et strejf af rustik charme på din terrasse, i din have eller stue. Denne udendørs pallebænk er lavet af imprægneret fyrretræ, så den er holdbar, vejrbestandig og miljøvenlig. Denne pallebænk til terrassen har en massiv konstruktion og kræver lav vedligeholdelse. Sammen med hynder (ikke inkluderet) vil vores udendørs pallebænk tilbyde den bedste komfort til dig og dine gæster. Pallebænken til haven er nem at samle. Bemærk venligst, at træ er et naturprodukt, og der kan derfor forekomme uregelmæssigheder.
Varenummer: 45765

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

899,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores havebænk af træpaller vil være et ideelt valg, når du vil slappe af og nyde vejret, tage en lur eller sidde og snakke med din familie eller venner. Med et tidløst design af træpaller vil træbænken tilføje et strejf af rustik charme på din terrasse, i din have eller stue.

Denne udendørs pallebænk er lavet af imprægneret fyrretræ, så den er holdbar, vejrbestandig og miljøvenlig. Denne pallebænk til terrassen har en massiv konstruktion og kræver lav vedligeholdelse. Sammen med hynder (ikke inkluderet) vil vores udendørs pallebænk tilbyde den bedste komfort til dig og dine gæster.

Pallebænken til haven er nem at samle. Bemærk venligst, at træ er et naturprodukt, og der kan derfor forekomme uregelmæssigheder.

  • Farve: Gyldenbrun
  • Materiale: Imprægneret fyrretræ
  • Mål: 110 x 65 x 55 cm (B x D x H)
  • Siddehøjde: 25 cm
  • Egnet til både udendørs og indendørs brug
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig