Pavillon 3x6 m cremefarvet

Denne rummelige pavillon vil være en elegant tilføjelse til dit udendørsområde, samtidig med at det holder din familie og gæster afkølede og i skygge på solrige dage. Pavillonen med ventilation vil afholde solen og regnen fra at ødelægge de sjove familiesammenkomster, grillaftener, eftermiddagspicnics og fødselsdagsfester. Festteltet har en robust stålkonstruktion med dekorative firkanter og et polyestertag. Baldakinen har forstærkede hjørner og burrebåndslukninger, som er nemme at fastgøre til pavillonens stel. Pavillonen er nem at montere. Bemærk: Pavillonen er ikke designet som en permanent struktur, og den er derfor ikke anbefalet til brug under ekstreme vejrforhold.
Varenummer: 47983

Lagerstatus: På lager

3.399,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne rummelige pavillon vil være en elegant tilføjelse til dit udendørsområde, samtidig med at det holder din familie og gæster afkølede og i skygge på solrige dage.

Pavillonen med ventilation vil afholde solen og regnen fra at ødelægge de sjove familiesammenkomster, grillaftener, eftermiddagspicnics og fødselsdagsfester. Festteltet har en robust stålkonstruktion med dekorative firkanter og et polyestertag. Baldakinen har forstærkede hjørner og burrebåndslukninger, som er nemme at fastgøre til pavillonens stel. Pavillonen er nem at montere.

Bemærk: Pavillonen er ikke designet som en permanent struktur, og den er derfor ikke anbefalet til brug under ekstreme vejrforhold.

  • Farve: Cremefarvet og sort
  • Materiale: Stof (100 % polyester), stål
  • Mål: 6 x 3 x 2,6 m (L x B x H)
  • Udhængshøjde: 200 cm
  • Stel med dekorative firkanter
  • Baldakin med burrebånd
  • Montering påkrævet: Ja
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig