Pavillon 600 x 298 x 270 cm hvid

Denne moderne havepavillon er ideel til alle udendørs begivenheder, såsom forestillinger, bryllupper, grillfester, camping mv. Du kan også opstille den i din have som et dejligt, skyggefuldt opholdssted til din familie og gæster. Dette smukke festtelt er stærkt og holdbart takket være dets stel af stålrør. Den beskyttende top er fremstillet af polyesterstof med PA-belægning, som er UV- og vejrbestandigt, og dermed den perfekte havepavillon til daglig udendørsbrug! Desuden er dette udendørs ly så nemt at montere, at du kan installere det med det samme!
Varenummer: 44770

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.849,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne moderne havepavillon er ideel til alle udendørs begivenheder, såsom forestillinger, bryllupper, grillfester, camping mv. Du kan også opstille den i din have som et dejligt, skyggefuldt opholdssted til din familie og gæster.

Dette smukke festtelt er stærkt og holdbart takket være dets stel af stålrør. Den beskyttende top er fremstillet af polyesterstof med PA-belægning, som er UV- og vejrbestandigt, og dermed den perfekte havepavillon til daglig udendørsbrug! Desuden er dette udendørs ly så nemt at montere, at du kan installere det med det samme!

  • Farve: Hvid
  • Stelmateriale: Stålrør
  • Tagmateriale: Polyester med PA-belægning
  • Produktmål: 600 x 298 x 270 cm (L x B x H)
  • Udhængshøjde: 200 cm
  • Vand- og snavsafvisende, UV-resistent og vejrbestandig
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig