Pavillon i hvid 3 x 4 m

Denne rummelige pavillon vil være en elegant tilføjelse til dit udendørsområde, samtidig med at det holder din familie og gæster afkølede og i skygge på solrige dage. Den udluftende baldakin vil afholde solen og regnen fra at ødelægge de sjove familiesammenkomster, grillaftener, eftermiddagspicnics og fødselsdagsfester. Festteltet har en robust stålkonstruktion og et polyestertag. Bemærk: Pavillonen er ikke designet som en permanent struktur, og den er derfor ikke anbefalet til brug under ekstreme vejrforhold.
Varenummer: 43214

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.499,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne rummelige pavillon vil være en elegant tilføjelse til dit udendørsområde, samtidig med at det holder din familie og gæster afkølede og i skygge på solrige dage.

Den udluftende baldakin vil afholde solen og regnen fra at ødelægge de sjove familiesammenkomster, grillaftener, eftermiddagspicnics og fødselsdagsfester. Festteltet har en robust stålkonstruktion og et polyestertag.

Bemærk: Pavillonen er ikke designet som en permanent struktur, og den er derfor ikke anbefalet til brug under ekstreme vejrforhold.

  • Farve: Hvid og sort
  • Materiale: Stofbaldakin + stålstel
  • Mål: 400 x 300 x 265 cm (L x B x H)
  • Baldakinhøjde (hvor folk kan gå under): 200 cm
  • Stof: Polyester: 100%
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig