Pavillon med fladt tag 4 x 4 x 2,4 m beige

Slap af og nyd dit udendørsområde under vores moderne, men praktisk pavillon i din have eller på din terrasse! Dette telt kan bruges til en lang række ting udenfor såsom familiesammenkomster, grillfester, eftermiddagspicnics, camping, fødselsdagsfester eller andre aktiviteter. Det UV- og vejrbestandige tag med en PA-coating samt det pulverlakerede stålstel gør havebaldakinen holdbar og perfekt til udendørsbrug. Desuden er det let at fastgøre telttaget til dit pavillonstel med de medfølgende burrebåndslukninger. Pavillonen er nem at opstille. Bemærk: Pavillonen er ikke designet som en permanent struktur, og den er derfor ikke anbefalet til brug under ekstreme vejrforhold.
Varenummer: 44776

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.249,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Slap af og nyd dit udendørsområde under vores moderne, men praktisk pavillon i din have eller på din terrasse! Dette telt kan bruges til en lang række ting udenfor såsom familiesammenkomster, grillfester, eftermiddagspicnics, camping, fødselsdagsfester eller andre aktiviteter.

Det UV- og vejrbestandige tag med en PA-coating samt det pulverlakerede stålstel gør havebaldakinen holdbar og perfekt til udendørsbrug. Desuden er det let at fastgøre telttaget til dit pavillonstel med de medfølgende burrebåndslukninger. Pavillonen er nem at opstille.

Bemærk: Pavillonen er ikke designet som en permanent struktur, og den er derfor ikke anbefalet til brug under ekstreme vejrforhold.

  • Mål: 4 x 4 x 2,4 m (L x B x H)
  • Materiale, stel: Pulverlakeret stål
  • Tagmateriale: Polyester med PA-belægning
  • Vandafvisende og UV-bestandig
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig