Pavillon med gardiner 530x350x265 cm antracitgrå

Denne smukke havepavillon er perfekt til alle udendørs begivenheder, såsom forestillinger, bryllupper, grillfester, camping mv. Du kan også opsætte den i din have som et dejligt, skyggefuldt opholdssted til din familie og gæster. Dette festtelt er stærkt og holdbart, takket være det pulverlakerede stålstel i høj kvalitet. Den beskyttende top, sammen med de aftagelige gardiner, er lavet af polyesterstof i høj kvalitet med PA-belægning, som er UV- og vejrbestandigt, og således meget velegnet til udendørs brug! Pavillonens sidepaneler lader dig nyde en hyggelig aften i privatlivets fred uden at blive generet af insekter. Pavillonen kan hurtigt rejses og er nem at montere. BEMÆRK: Dette produkt bør ALDRIG anvendes under dårlige vejrforhold såsom kraftig vind, voldsom regn, sne, storm mv.
Varenummer: 48035

Lagerstatus: På lager

4.749,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne smukke havepavillon er perfekt til alle udendørs begivenheder, såsom forestillinger, bryllupper, grillfester, camping mv. Du kan også opsætte den i din have som et dejligt, skyggefuldt opholdssted til din familie og gæster.

Dette festtelt er stærkt og holdbart, takket være det pulverlakerede stålstel i høj kvalitet. Den beskyttende top, sammen med de aftagelige gardiner, er lavet af polyesterstof i høj kvalitet med PA-belægning, som er UV- og vejrbestandigt, og således meget velegnet til udendørs brug! Pavillonens sidepaneler lader dig nyde en hyggelig aften i privatlivets fred uden at blive generet af insekter. Pavillonen kan hurtigt rejses og er nem at montere.

BEMÆRK: Dette produkt bør ALDRIG anvendes under dårlige vejrforhold såsom kraftig vind, voldsom regn, sne, storm mv.

  • Farve: Antracitgrå
  • Materiale, stel: Pulverlakeret stål
  • Materiale, tag og gardiner: Polyester med PA-belægning
  • Produktmål: 530 x 350 x 265 cm (L x B x H)
  • Udhængshøjde: 200 cm
  • Med 8 aftagelige sidevægge/gardiner med bindebånd
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig