Pavillon med gardiner 600 x 298 x 270 cm hvid

Denne havepavillon er ideel til alle udendørs begivenheder, såsom forestillinger, bryllupper, grillfester, camping mv. Du kan også hurtigt installere den i din have som et dejligt, skyggefuldt opholdssted til din familie og gæster. Dette praktiske telt er stærkt og holdbart takket være dets stel af stålrør. Den beskyttende top og de aftagelige gardiner er lavet af ekstraordinært polyesterstof med PA-belægning, som er UV- og vejrbestandigt og dermed ideelt egnet til udendørs brug! Sidepanelerne er en god tilføjelse til denne pavillon, da de vil give dig mulighed for at nyde en fredelig aften udendørs uden at blive forstyrret af insekter. Desuden er denne smukke havepavillon hurtig og nem at montere.
Varenummer: 44771

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

3.449,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne havepavillon er ideel til alle udendørs begivenheder, såsom forestillinger, bryllupper, grillfester, camping mv. Du kan også hurtigt installere den i din have som et dejligt, skyggefuldt opholdssted til din familie og gæster.

Dette praktiske telt er stærkt og holdbart takket være dets stel af stålrør. Den beskyttende top og de aftagelige gardiner er lavet af ekstraordinært polyesterstof med PA-belægning, som er UV- og vejrbestandigt og dermed ideelt egnet til udendørs brug! Sidepanelerne er en god tilføjelse til denne pavillon, da de vil give dig mulighed for at nyde en fredelig aften udendørs uden at blive forstyrret af insekter. Desuden er denne smukke havepavillon hurtig og nem at montere.

  • Farve: Hvid
  • Stelmateriale: Stålrør
  • Tagmateriale: Polyester med PA-belægning
  • Produktmål: 600 x 298 x 270 cm (L x B x H)
  • Udhængshøjde: 200 cm
  • Vand- og snavsafvisende, UV-resistent og vejrbestandig
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig