Pavillon med glidetag polyrattan 400 x 400 x 200 cm grå

Denne stilfulde pavillon vil ikke bare være en fantastisk tilføjelse til dit udendørs boligareal, den vil også holde din familie og gæster kølige og i skygge på solrige dage. Denne pavillon er let at rengøre, slidstærk og egnet til daglig udendørsbrug takket være det vejrbestandige polyrattan. De pulverlakerede stålstel gør teltet robust og stabilt. Glidebaldakinen giver god beskyttelse mod solen og regnen, og den sørger for, at familiesammenkomster, grillfester, eftermiddagspicnics og fødselsdagsfester ikke bliver spoleret. Bemærk: Pavillonen er ikke designet som en permanent struktur, og den er derfor ikke anbefalet til brug under ekstreme vejrforhold.
Varenummer: 44819

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

6.999,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne stilfulde pavillon vil ikke bare være en fantastisk tilføjelse til dit udendørs boligareal, den vil også holde din familie og gæster kølige og i skygge på solrige dage.

Denne pavillon er let at rengøre, slidstærk og egnet til daglig udendørsbrug takket være det vejrbestandige polyrattan. De pulverlakerede stålstel gør teltet robust og stabilt. Glidebaldakinen giver god beskyttelse mod solen og regnen, og den sørger for, at familiesammenkomster, grillfester, eftermiddagspicnics og fødselsdagsfester ikke bliver spoleret.

Bemærk: Pavillonen er ikke designet som en permanent struktur, og den er derfor ikke anbefalet til brug under ekstreme vejrforhold.

  • Farve: Grå og antracitgrå
  • Stelmateriale: Pulverlakeret stål + polyrattan
  • Stofmateriale: 100 % polyester
  • Mål: 400 x 400 x 200 cm (L x B x H)
  • Med et glidetag
  • Vandafvisende
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig