Pavillon med tag 3 x 3 m mørkegrå

Denne havepavillon er ideel til alle udendørs begivenheder, såsom forestillinger, bryllupper, grillfester, camping og så videre. Du kan også bruge den i din baghave som et stort, dejlig skyggefuldt opholdssted for din familie og gæster. Rammen er lavet i pulverlakeret stål som er rustresistent og let i vægt. Den vævede flet-stil giver pavillonen et chic og attraktivt look. Taget er lavet i UV-resistent og tæringsresistent polyester, som er vandafvisende og meget slidstærkt. Tvillingetagets kostruktion tillader luft at cirkulere på en varm dag. Denne pavillon er meget holdbar. Montering er meget let. Pavillonen har huller i fødderne, så den let kan fastgøres til jorden med snore eller søm (ikke inkluderet i pakken). Bemærk venligst, at vi anbefaler at behandle baldakinen med en vandtætningsspray, hvis pavillonen udsættes for kraftigt nedbør.
Varenummer: 41451

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

3.649,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne havepavillon er ideel til alle udendørs begivenheder, såsom forestillinger, bryllupper, grillfester, camping og så videre. Du kan også bruge den i din baghave som et stort, dejlig skyggefuldt opholdssted for din familie og gæster.

Rammen er lavet i pulverlakeret stål som er rustresistent og let i vægt. Den vævede flet-stil giver pavillonen et chic og attraktivt look. Taget er lavet i UV-resistent og tæringsresistent polyester, som er vandafvisende og meget slidstærkt. Tvillingetagets kostruktion tillader luft at cirkulere på en varm dag. Denne pavillon er meget holdbar.

Montering er meget let. Pavillonen har huller i fødderne, så den let kan fastgøres til jorden med snore eller søm (ikke inkluderet i pakken).

Bemærk venligst, at vi anbefaler at behandle baldakinen med en vandtætningsspray, hvis pavillonen udsættes for kraftigt nedbør.

  • Farve: Mørkegråt tag + sort ramme
  • Rammemateriale: Pulverlakeret stål + PE-flet
  • Tagmateriale: Vandafvisende polyester
  • Mål, tag: 3 x 3 m
  • Højde: 2,6 m
  • Indvendig loftshøjde: 2 m
  • Let at samle
  • Stof: Polyester: 100%
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig