Pavillon stof cremefarvet

Denne pavillon giver din familie og venner komfort samt beskyttelse mod solen. Baldakinen giver beskyttelse mod den bagende sol, den silende regn og andre ugunstige vejrforhold. Det er et perfekt læsted til familiesammenkomster, grillfester, eftermiddagspicnics, camping og fødselsdagsfester. Pavillonen har en robust stålkonstruktion og en holdbar polyesterbaldakin. Den er meget nem at opstille. Bemærk venligst, at vi anbefaler, at baldakinen behandles med en vandtæt spray, hvis pavillonen udsættes for kraftigt snefald. Dette produkt bør ALDRIG anvendes under dårlige vejrforhold såsom kraftig vind, sne, storm mv. Vi kan ikke holdes ansvarlige for skader forårsaget af ugunstige vejrforhold.
Varenummer: 48029

Lagerstatus: På lager

3.899,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne pavillon giver din familie og venner komfort samt beskyttelse mod solen.

Baldakinen giver beskyttelse mod den bagende sol, den silende regn og andre ugunstige vejrforhold. Det er et perfekt læsted til familiesammenkomster, grillfester, eftermiddagspicnics, camping og fødselsdagsfester. Pavillonen har en robust stålkonstruktion og en holdbar polyesterbaldakin. Den er meget nem at opstille.

Bemærk venligst, at vi anbefaler, at baldakinen behandles med en vandtæt spray, hvis pavillonen udsættes for kraftigt snefald. Dette produkt bør ALDRIG anvendes under dårlige vejrforhold såsom kraftig vind, sne, storm mv. Vi kan ikke holdes ansvarlige for skader forårsaget af ugunstige vejrforhold.

  • Farve: Cremefarvet og sort
  • Materiale: Stof (100 % polyester), stål
  • Mål: 4 x 3 x 2,6 m (L x B x H)
  • Baldakinhøjde (hvor folk kan gå under): 200 cm
  • UV-bestandig og vandafvisende
  • Montering påkrævet: Ja
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig