Pavillontelt 3x6 m antracitgrå

Dette havetelt vil være fremragende til ethvert udendørsarrangement såsom små sammenkomster, bryllupper, grillfester, camping mv. Du kan også rejse det i din baghave som et stort, skyggefuldt opholdssted til din familie og gæster. Stellet er stærkt og stabilt takket være dets stålkonstruktion, og tagdugen er lavet af 100 % polyester, der har fået en PA-belægning for at beskytte dig mod skadelige UV-stråler, men også mod regn. Den kan let fastgøres til pavillonens stel. Bemærk: Pavillonen er ikke designet som en permanent struktur, og den er derfor ikke anbefalet til brug under ekstreme vejrforhold.
Varenummer: 47959

Lagerstatus: På lager

3.399,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette havetelt vil være fremragende til ethvert udendørsarrangement såsom små sammenkomster, bryllupper, grillfester, camping mv. Du kan også rejse det i din baghave som et stort, skyggefuldt opholdssted til din familie og gæster.

Stellet er stærkt og stabilt takket være dets stålkonstruktion, og tagdugen er lavet af 100 % polyester, der har fået en PA-belægning for at beskytte dig mod skadelige UV-stråler, men også mod regn. Den kan let fastgøres til pavillonens stel.

Bemærk: Pavillonen er ikke designet som en permanent struktur, og den er derfor ikke anbefalet til brug under ekstreme vejrforhold.

  • Farve: Antracitgrå
  • Materiale: Stål, stof (100 % polyester)
  • Stof: 100 % polyester med PA-belægning
  • Mål: 6 x 3 x 2,7 m (L x B x H)
  • Udhængshøjde: 2 m
  • UV-resistent
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig