Pergola tilbagetrækkeligt tag 3x3 m antracitgrå

Denne alsidige pergola vil være en glimrende, dekorativ tilføjelse til din have eller andet udendørsområde, og giver skygge fra solen og beskyttelse mod regn. Denne innovative pergola er udstyret med et justerbart, tilbagetrækkeligt tag, som kan sænkes eller hæves på begge sider med det indbyggede håndtag. Således er det op til dig at bestemme, hvor meget sollys eller skygge, du ønsker. Denne pergola er lavet af pulverlakeret stål og er meget robust og holdbar. Taget er lavet af polyesterstof med en PA-belægning og er vand- og vejrbestandig. Det kan også tages af til vask eller opbevaring, når det ikke er i brug. Vores pergola er let at samle. Pakken indeholder også jordspyd.
Varenummer: 49324

Lagerstatus: På lager

4.299,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne alsidige pergola vil være en glimrende, dekorativ tilføjelse til din have eller andet udendørsområde, og giver skygge fra solen og beskyttelse mod regn.

Denne innovative pergola er udstyret med et justerbart, tilbagetrækkeligt tag, som kan sænkes eller hæves på begge sider med det indbyggede håndtag. Således er det op til dig at bestemme, hvor meget sollys eller skygge, du ønsker. Denne pergola er lavet af pulverlakeret stål og er meget robust og holdbar. Taget er lavet af polyesterstof med en PA-belægning og er vand- og vejrbestandig. Det kan også tages af til vask eller opbevaring, når det ikke er i brug.

Vores pergola er let at samle. Pakken indeholder også jordspyd.

  • Tagfarve: Antracitgrå
  • Materiale: Pulverlakeret stål, stof (180 g/m² polyester) med en PA-belægning
  • Mål: 300 x 300 x 225 cm (L x B x H)
  • Justerbart, tilbagetrækkeligt tag
  • Jordspyd medfølger
  • Montering påkrævet: Ja
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig