Picnicbord med bænke 90 x 90 x 58 cm imprægneret fyrretræ

Dette picnicbord med bænke til haven vil tilføje et strejf af naturlig stil til dit udendørs boligareal med sit rustikke design. Dette udendørssæt består af 1 stor bordplade og 2 bænke, og det er perfekt til, at din familie og venner kan have det hyggeligt sammen! Havesættet er fremstillet af imprægneret fyrretræ i høj kvalitet, hvilket gør det holdbart, vejrbestandigt og rådresistent. Der er stor opbevaringsplads under bordpladen for at holde dine ting godt organiseret. Det er let at flytte rundt for at passe til ethvert udendørsområde. Dette sæt er let at samle. Bemærk, at træ er et naturprodukt, der kan have små uregelmæssigheder.
Varenummer: 45148

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.399,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette picnicbord med bænke til haven vil tilføje et strejf af naturlig stil til dit udendørs boligareal med sit rustikke design. Dette udendørssæt består af 1 stor bordplade og 2 bænke, og det er perfekt til, at din familie og venner kan have det hyggeligt sammen!

Havesættet er fremstillet af imprægneret fyrretræ i høj kvalitet, hvilket gør det holdbart, vejrbestandigt og rådresistent. Der er stor opbevaringsplads under bordpladen for at holde dine ting godt organiseret. Det er let at flytte rundt for at passe til ethvert udendørsområde. Dette sæt er let at samle.

Bemærk, at træ er et naturprodukt, der kan have små uregelmæssigheder.

  • Farve: Grøn
  • Materiale: Imprægneret fyrretræ
  • Produktmål: 90 x 90 x 58 cm (L x B x H)
  • Bordplade, mål: 90 x 44 cm (L x B)
  • Med rigelig opbevaringsplads
  • Vandafvisende og egnet til udendørsbrug
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig