Plantekasse 100x50x47,3 cm 42 mm massivt nåletræ

Denne plantekasse i træ er et perfekt valg til gør-det-selv-entusiaster, som ønsker at tilføje et blomster- eller plantebed til deres have. Denne plantekasse har et underspillet, rustikt design med en robust konstruktion, og den vil give dit udendørsområde et strejf af naturlig stil. Den store plantekasse kan rumme et betydeligt antal grønne planter og blomster. Den er lavet af massivt grantræ med en tykkelse på 42 mm, hvilket gør den holdbar, vejrbestandig og egnet til udendørs brug. Den er nem at samle. Bemærk, at træ er et naturprodukt, der kan have små uregelmæssigheder.
Varenummer: 49418

Lagerstatus: På lager

849,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne plantekasse i træ er et perfekt valg til gør-det-selv-entusiaster, som ønsker at tilføje et blomster- eller plantebed til deres have.

Denne plantekasse har et underspillet, rustikt design med en robust konstruktion, og den vil give dit udendørsområde et strejf af naturlig stil. Den store plantekasse kan rumme et betydeligt antal grønne planter og blomster. Den er lavet af massivt grantræ med en tykkelse på 42 mm, hvilket gør den holdbar, vejrbestandig og egnet til udendørs brug. Den er nem at samle.

Bemærk, at træ er et naturprodukt, der kan have små uregelmæssigheder.

  • Materiale: Massivt nåletræ
  • Mål: 100 x 50 x 47,3 cm (B x D x H)
  • Træets tykkelse: 42 mm
  • Vægt: 25 kg
  • Åben bund
  • Perfekt til udendørs brug
  • Montering påkrævet: Ja
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig