Plantekassebord med 2 bistrostole til altanen massivt akacietræ

Fremvis dine yndlingsblomster eller planter på smuk vis med vores plantekassebord! Dette plantebord med to bistrostole vil passe til mange forskellige slags udendørsområder såsom haver, gårdhaver, terrasser og især altaner grundet sættets kompakte størrelse. Bordsættet er lavet af massivt akacietræ med en oliefinish, så det er holdbart og robust. Der er et låg på toppen af plantebordet, som kan bruges til at lukke plantekassen og udvide bordoverfladen. Derudover er der en zinkbelagt plantekasse inde i plantekassebordet. Bistrostolene kan nemt foldes sammen for nem opbevaring og pladsbesparelse. Bordsættet i træ er nemt at samle.
Varenummer: 45910

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.549,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Fremvis dine yndlingsblomster eller planter på smuk vis med vores plantekassebord! Dette plantebord med to bistrostole vil passe til mange forskellige slags udendørsområder såsom haver, gårdhaver, terrasser og især altaner grundet sættets kompakte størrelse.

Bordsættet er lavet af massivt akacietræ med en oliefinish, så det er holdbart og robust. Der er et låg på toppen af plantebordet, som kan bruges til at lukke plantekassen og udvide bordoverfladen. Derudover er der en zinkbelagt plantekasse inde i plantekassebordet. Bistrostolene kan nemt foldes sammen for nem opbevaring og pladsbesparelse. Bordsættet i træ er nemt at samle.

  • Farve: Brun
  • Materiale: Massivt akacietræ med oliefinish
  • Mål, bord: 100 x 65,5 x 72 cm (B x D x H)
  • Mål, stol: 40 x 52 x 80 cm (B x D x H)
  • Mål, zinkbelagt plantekasse: 86 x 16,5 x 16 cm (B x D x H)
  • Med et låg på toppen af plantekassebordet
  • Stolene er foldbare
  • Pakken indeholder 1 plantekassebord og 2 bistrostole
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig