Pool Cover PE Rektangulært 90 g/m² 540 x 270 cm

Vores pool-cover er designet til den rektangulære fritstående pool i stålramme. Det holder din pool fri for snavs, insekter og nedfald, når den ikke er i brug.Det er lavet af højkvalitets polyætylen og vejer 90g/m², hvilket er rivefast og vandafvisende. Takket være de små drænhuller i midten, gør vores pool-cover det muligt for regnvandet at løbe igennem i stedet for at samle sig på overfladen. De små drænhuller giver også ventilation. Kvalitetssyningen på kanten af coveret sikrer flere års holdbarhed! PS: Det er et pool-cover i høj kvalitet. Du kan også besøge vores butik for at se den pool, der passer til (540 x 270 x 122 cm, SKU 90532).
Varenummer: 90592

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

399,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores pool-cover er designet til den rektangulære fritstående pool i stålramme. Det holder din pool fri for snavs, insekter og nedfald, når den ikke er i brug.

Det er lavet af højkvalitets polyætylen og vejer 90g/m², hvilket er rivefast og vandafvisende. Takket være de små drænhuller i midten, gør vores pool-cover det muligt for regnvandet at løbe igennem i stedet for at samle sig på overfladen. De små drænhuller giver også ventilation. Kvalitetssyningen på kanten af coveret sikrer flere års holdbarhed!

PS: Det er et pool-cover i høj kvalitet. Du kan også besøge vores butik for at se den pool, der passer til (540 x 270 x 122 cm, SKU 90532).

  • Farver: Mørkeblå
  • Vægt: 90 g/m²
  • Størrelse: 540 x 270 x 10 cm
  • Med små drænhuller i midten for at forhindre vand i at lægge sig på toppen
  • Stof: Polyethylen: 100%
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig