Poolovertræk PE rektangulært 90 g/m² 394 x 207 cm

Vores poolovertræk er designet til rektangulære, fritstående svømmebassiner med stålramme. Det vil holde dit svømmebassin frit for snavs, blade og insekter, når bassinet ikke er i brug. Vores poolovertræk er lavet af polyætylen i høj kvalitet, vejer 90 g/m² og er rivefast og vandafvisende. Takket være de små afløbshuller i midten lader vores poolovertræk vandet løbe igennem i stedet for at samles på overfladen. De små afløbshuller skaber også ventilation. Kvalitetssyningen på kanten af overtrækket sikrer mange års anvendelse! PS: Det er et poolovertræk i høj kvalitet. Du kan også finde poolen, som passer til dette overtræk, i vores webshop (394 x 207 x 80 cm, SKU 90530).
Varenummer: 90590

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

399,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores poolovertræk er designet til rektangulære, fritstående svømmebassiner med stålramme. Det vil holde dit svømmebassin frit for snavs, blade og insekter, når bassinet ikke er i brug.

Vores poolovertræk er lavet af polyætylen i høj kvalitet, vejer 90 g/m² og er rivefast og vandafvisende. Takket være de små afløbshuller i midten lader vores poolovertræk vandet løbe igennem i stedet for at samles på overfladen. De små afløbshuller skaber også ventilation. Kvalitetssyningen på kanten af overtrækket sikrer mange års anvendelse!

PS: Det er et poolovertræk i høj kvalitet. Du kan også finde poolen, som passer til dette overtræk, i vores webshop (394 x 207 x 80 cm, SKU 90530).

  • Farve: Mørkeblå
  • Vægt: 90 g/m²
  • Produktmål: 394 x 207 x 10 cm (L x B x H)
  • Med små afløbshuller i midten, der forhindrer vand i at samle sig på overfalden.
  • Stof: Polyethylen: 100%
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig