Rumdeler/bogskab 110 x 24 x 110 cm spånplade hvid og sonoma-eg

Denne rumdeler har et elegant og klassisk design, og den vil være en dekorativ og praktisk tilføjelse i din boligindretning. Skabet er lavet af spånplade i høj kvalitet, hvilket sikrer robusthed, holdbarhed og en lang levetid. Rumdeleren er designet med 12 rum i forskellige størrelser, så den tilbyder masser af opbevarings- og fremvisningsplads, hvilket gør den til det perfekte valg i gangen og i stuen. Den alsidige rumdeler kan også bruges som en bogreol, og du kan holde alle dine magasiner, bøger, DVD'er, multimedieapparater og pyntegenstande organiseret og inden for rækkevidde. Denne bogreol kan let rengøres med en fugtig klud. Skabet er let at samle med de medfølgende monteringsmaterialer.
Varenummer: 800365

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.199,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne rumdeler har et elegant og klassisk design, og den vil være en dekorativ og praktisk tilføjelse i din boligindretning.

Skabet er lavet af spånplade i høj kvalitet, hvilket sikrer robusthed, holdbarhed og en lang levetid. Rumdeleren er designet med 12 rum i forskellige størrelser, så den tilbyder masser af opbevarings- og fremvisningsplads, hvilket gør den til det perfekte valg i gangen og i stuen. Den alsidige rumdeler kan også bruges som en bogreol, og du kan holde alle dine magasiner, bøger, DVD'er, multimedieapparater og pyntegenstande organiseret og inden for rækkevidde.

Denne bogreol kan let rengøres med en fugtig klud. Skabet er let at samle med de medfølgende monteringsmaterialer.

  • Farve: Hvid og sonoma-eg
  • Materiale: Spånplade
  • Mål: 110 x 24 x 110 cm (B x D x H)
  • Med 12 rum
  • Kan også bruges som et bogskab
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig