Runde spejlfliser 16 stk. glas

Dette sæt af spejlfliser kan arrangeres i vidt forskellige mønstre alt efter ønske. Ved at tilføje spejle til dit boligareal skaber du ikke kun et dekorativt udtryk, men giver også rummet mere lys, og samtidig har det en rummelig effekt. Disse spejlfliser er lavet af kvalitetsglas, der gør dem relativt holdbare og meget reflekterende. Det renskårne, rammeløse design ser fantastisk ud i ethvert moderne hjem og forbedrer lyset i værelset samt øger pladsfornemmelsen. Du kan fastgøre spejlfliserne til væggen ved hjælp af de medfølgende klæbestrimler. Pakken indeholder 16 spejlfliser og 64 klæbestrimler.
Varenummer: 3051491

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

749,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette sæt af spejlfliser kan arrangeres i vidt forskellige mønstre alt efter ønske. Ved at tilføje spejle til dit boligareal skaber du ikke kun et dekorativt udtryk, men giver også rummet mere lys, og samtidig har det en rummelig effekt.

Disse spejlfliser er lavet af kvalitetsglas, der gør dem relativt holdbare og meget reflekterende. Det renskårne, rammeløse design ser fantastisk ud i ethvert moderne hjem og forbedrer lyset i værelset samt øger pladsfornemmelsen.

Du kan fastgøre spejlfliserne til væggen ved hjælp af de medfølgende klæbestrimler. Pakken indeholder 16 spejlfliser og 64 klæbestrimler.

  • Materiale: Glas
  • Spejldiameter: 15 cm
  • Spejltykkelse: 4 mm
  • Rammeløst design
  • Pakken indeholder: 16 x rund spejlflise, 64 x klæbestrimmel
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig