Sammenklappelig sidemarkise til altan cremefarvet 140 x 140 cm

Denne sammenfoldelige sidemarkise er ideel til terrassen, altanen eller i din have, hvis du har brug for skygge. Denne slidstærke altanmarkise er fremstillet af polyester er vand- og smudsafvisende samt UV-modstandsdygtig og vejrbestandig. Det stærke, pulverlakerede stålstel gør markisen slidstærk og meget holdbar. Markisen, som giver privatliv på altanen, kan nemt foldes sammen for at spare plads takket være det foldbare design. Altanmarkisen kan nemt hænges op ved hjælp af vægbeslaget. Denne unikke læskærm er ikke kun yderst praktisk men skaber også et dristigt visuelt budskab. Den vil passe perfekt ind i dine udendørsarealer!
Varenummer: 41578

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

449,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne sammenfoldelige sidemarkise er ideel til terrassen, altanen eller i din have, hvis du har brug for skygge.

Denne slidstærke altanmarkise er fremstillet af polyester er vand- og smudsafvisende samt UV-modstandsdygtig og vejrbestandig. Det stærke, pulverlakerede stålstel gør markisen slidstærk og meget holdbar. Markisen, som giver privatliv på altanen, kan nemt foldes sammen for at spare plads takket være det foldbare design. Altanmarkisen kan nemt hænges op ved hjælp af vægbeslaget.

Denne unikke læskærm er ikke kun yderst praktisk men skaber også et dristigt visuelt budskab. Den vil passe perfekt ind i dine udendørsarealer!

  • Samlede mål: 140 x 140 cm (L x B)
  • Farve: Cremefarvet
  • Stelmateriale: Stålrør
  • Finish: Pulverlakeret
  • Kan foldes sammen
  • Stof: Polyester: 100%
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig