Sammenklappelig sidemarkise til terrasse terracotta 240 x 160 cm

Denne sammenfoldelige sidemarkise er ideel til terrassen, altanen eller i din have, hvis du har brug for skygge. Denne slidstærke terrassemarkise er fremstillet af polyester er vand- og smudsafvisende samt UV-modstandsdygtig og vejrbestandig. Det stærke, pulverlakerede stålstel gør markisen slidstærk og holdbar. Markisen, som skaber privatliv omkring terrassen, kan nemt foldes sammen for at spare plads takket være det foldbare design. Balkonmarkisen kan nemt hænges op ved hjælp af vægbeslaget. Denne unikke solskærm er ikke kun yderst praktisk, men skaber også et dristigt, visuelt budskab. Den vil være det perfekte valg til dit udendørsområde!
Varenummer: 44571

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

699,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne sammenfoldelige sidemarkise er ideel til terrassen, altanen eller i din have, hvis du har brug for skygge.

Denne slidstærke terrassemarkise er fremstillet af polyester er vand- og smudsafvisende samt UV-modstandsdygtig og vejrbestandig. Det stærke, pulverlakerede stålstel gør markisen slidstærk og holdbar. Markisen, som skaber privatliv omkring terrassen, kan nemt foldes sammen for at spare plads takket være det foldbare design. Balkonmarkisen kan nemt hænges op ved hjælp af vægbeslaget.

Denne unikke solskærm er ikke kun yderst praktisk, men skaber også et dristigt, visuelt budskab. Den vil være det perfekte valg til dit udendørsområde!

  • Farve: Terracotta
  • Materiale: Stof + stål
  • Mål: 240 x 160 cm (L x B)
  • Vand- og smudsafvisende
  • UV- og vejrbestandig
  • Kan foldes sammen
  • Stof: Polyester: 100%
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig