Sammenrullelig læskærm 160 x 600 cm cremefarvet

Denne læskærm er en effektiv måde at komme vind og lav sol til livs, og den giver samtidig mere privatliv. Den er stilfuld og enkel, og derfor er den et populært valg til privat brug såvel som i restaturanter. Læskærmen er lavet af UV-bestandig, rivefast polyester og har en dobbelt kassette med en stor, stabil fod. Den sammenrullelige læskærm kan trækkes ud fra begge sider af kassetten ved hjælp af håndtagene. Bredden på læskærmen kan justeres op til 600 cm. Læskærmen ruller sig automatisk sammen. Den vil være en fantastisk tilføjelse til din terrasse, gårdhave eller balkon. 2 pæle og 12 skruer er også inkluderet i pakken.
Varenummer: 42179

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.649,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne læskærm er en effektiv måde at komme vind og lav sol til livs, og den giver samtidig mere privatliv. Den er stilfuld og enkel, og derfor er den et populært valg til privat brug såvel som i restaturanter.

Læskærmen er lavet af UV-bestandig, rivefast polyester og har en dobbelt kassette med en stor, stabil fod. Den sammenrullelige læskærm kan trækkes ud fra begge sider af kassetten ved hjælp af håndtagene. Bredden på læskærmen kan justeres op til 600 cm. Læskærmen ruller sig automatisk sammen.

Den vil være en fantastisk tilføjelse til din terrasse, gårdhave eller balkon. 2 pæle og 12 skruer er også inkluderet i pakken.

  • Farve: Cremefarvet
  • Materiale: Stof i høj kvalitet med PA-belægning + stålstel + aluminiumsrulle
  • Produktmål: 160 x (0 - 600) cm (H x B)
  • Sammenrullelig, tosidet læskærm
  • Ruller sig automatisk sammen
  • Nem installation
  • 2 pæle og 12 skruer inkluderet
  • Stof: Polyester: 100%
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig