Sammenrullelig sidemarkise 160 x 600 cm brun

Denne smukke sidemarkise tilbyder den nødvendige beskyttelse til dit privatliv samt mod vind og sol. Den er perfekt, så du kan slappe uforstyrret af i haven, på terrassen eller altanen. Det robuste, vejrbestandige polyesterstof er holdbart og er specielt behandlet for at give UV-beskyttelse. Ved hjælp af den automatiske viklingsmekanisme kan sidemarkisen spredes ud på et øjeblik. Skærmens længde er justerbar op til 600 cm. Markisen rulles automatisk sammen. Efter brug rulles markisen tilbage i aluminiumsrullen for nem opbevaring. Markisen skal monteres, og den er nem at installere. Al monteringstilbehør er inkluderet i pakken.
Varenummer: 143681

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.899,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne smukke sidemarkise tilbyder den nødvendige beskyttelse til dit privatliv samt mod vind og sol. Den er perfekt, så du kan slappe uforstyrret af i haven, på terrassen eller altanen.

Det robuste, vejrbestandige polyesterstof er holdbart og er specielt behandlet for at give UV-beskyttelse. Ved hjælp af den automatiske viklingsmekanisme kan sidemarkisen spredes ud på et øjeblik. Skærmens længde er justerbar op til 600 cm.

Markisen rulles automatisk sammen. Efter brug rulles markisen tilbage i aluminiumsrullen for nem opbevaring. Markisen skal monteres, og den er nem at installere. Al monteringstilbehør er inkluderet i pakken.

  • Farve: Brun
  • Materiale: Stof med PA-coating + stålstel + aluminiumsrulle
  • Mål: 600 x 160 cm (L x H)
  • Sammenrullelig, tosidet læskærm
  • Ruller sig automatisk sammen
  • Inkluderer monteringstilbehør og 2 stolper
  • Stof: Polyester: 100%
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig