Sandfilter til pool multiventil med 6 indstillinger 560 mm blå

Sandfilteret er designet til at filtrere og rense vandet i poolen ved brug af sand som filtermiddel. Dette er en meget økonomisk løsning, som ikke kræver en masse vedligeholdelse for at holde vandet i poolen klart og rent. Sandfilteret er særdeles holdbart, da det er fremstillet af polyæylen i høj densitet. Filteret er designet til at opnå en gennemstrømningshastighed på 10 m³/t. Det maksimale arbejdstryk er 50 PSI. For at sætte driften i gang kræves der 160 kg filtersand (medfølger ikke). Filteret er udstyret med en multiventil med 6 indstillinger: Filter (til filtrering af vandmassen), returskylning (til rensning af filtermiddel), skylning (til skylning af filtersystemet), vinter (til vinterklargøring), recirkulering (til at lede omkring filterlejet til pool- eller spaområdet) og lukket (for at lukke ned for vandgennemstrømningen til filteret). Dette sandfilter er egnet til poolpumper på op til 1 hk. Bemærk: Den kan tilsluttes til slanger på både 32 mm og 38 mm i diameter
Varenummer: 91727

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

3.099,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Sandfilteret er designet til at filtrere og rense vandet i poolen ved brug af sand som filtermiddel. Dette er en meget økonomisk løsning, som ikke kræver en masse vedligeholdelse for at holde vandet i poolen klart og rent.

Sandfilteret er særdeles holdbart, da det er fremstillet af polyæylen i høj densitet. Filteret er designet til at opnå en gennemstrømningshastighed på 10 m³/t. Det maksimale arbejdstryk er 50 PSI. For at sætte driften i gang kræves der 160 kg filtersand (medfølger ikke). Filteret er udstyret med en multiventil med 6 indstillinger: Filter (til filtrering af vandmassen), returskylning (til rensning af filtermiddel), skylning (til skylning af filtersystemet), vinter (til vinterklargøring), recirkulering (til at lede omkring filterlejet til pool- eller spaområdet) og lukket (for at lukke ned for vandgennemstrømningen til filteret).

Dette sandfilter er egnet til poolpumper på op til 1 hk.

Bemærk: Den kan tilsluttes til slanger på både 32 mm og 38 mm i diameter

 • Farve: Blå
 • Materiale: PE
 • Mål: 56 x 96,8 cm (Diameter x H)
 • Tilslutningsstørrelse: 48 mm (1 1/2")
 • Filterområde: 0,23 m²
 • Gennemstrømningshastighed: 10 m³/t.
 • Maksimalt arbejdstryk: 50 PSI
 • Nødvendigt filtersand: 160 kg (ikke inkluderet)
 • Multiventil med 6 indstillinger: filter, returskyl, skyl, vinter, recirkulation og lukket
 • Egnet til opkobling med en 1 hk pumpe
 • Passer til slanger med en diameter på 32 mm eller 38 mm
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig