Sengebord i mexicansk fyrretræ Corona-serien 53 x 39 x 67 cm

Dette sengebord af træ i høj kvalitet er et møbel designet i den mexicanske Corona-stil. Det voksbehandlede fyrretræ med sorte metaldetaljer udstråler rustik mexicansk charme, som gør sengebordet til en fantastisk tilføjelse i soveværelset, gæsteværelset eller kollegieværelset. Det kan også bruges som natbord, sideskab, endebord m.m. Sengebordet er fremstillet af massivt fyrretræ og er stærkt og robust. Det har en skuffe til småting, som du gerne vil have inden for rækkevidde, og et skab med en dør nedenfor, som er ideel til opbevaring af bøger og magasiner. Skabets overflade er robust og stor nok til en sengelampe, et vækkeur eller andet, som du har brug for ved din seng. Montering er nem.
Varenummer: 243730

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.399,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette sengebord af træ i høj kvalitet er et møbel designet i den mexicanske Corona-stil. Det voksbehandlede fyrretræ med sorte metaldetaljer udstråler rustik mexicansk charme, som gør sengebordet til en fantastisk tilføjelse i soveværelset, gæsteværelset eller kollegieværelset. Det kan også bruges som natbord, sideskab, endebord m.m.

Sengebordet er fremstillet af massivt fyrretræ og er stærkt og robust. Det har en skuffe til småting, som du gerne vil have inden for rækkevidde, og et skab med en dør nedenfor, som er ideel til opbevaring af bøger og magasiner. Skabets overflade er robust og stor nok til en sengelampe, et vækkeur eller andet, som du har brug for ved din seng.

Montering er nem.

  • Farve: Brun
  • Materiale: Massivt fyrretræ
  • Mål: 53 x 39 x 67 cm (B x D x H)
  • Med en skuffe og et skab med dør
  • I den mexicanske Corona-møbelstil
  • Let at samle
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig