Sengeskabe 2 stk. 40 x 30 x 50 cm massivt fyrretræ sort

Tilføj et strejf af skandinavisk stil til din boligindretning med vores stilfulde sengeskabe! De vil med sikkerhed være en praktisk samt dekorativ tilføjelse til dit soveværelse. Bordpladen er ideel til placering af et vækkeur, en læselampe, bøger eller fremvisning af billedrammer og andre små pyntegenstande, mens de to skuffer giver rigeligt med plads til at holde småting som nøgler, notesblokke, kuglepenne og andre ting pænt organiseret og inden for rækkevidde. Dette telefonbord er lavet af MDF og massivt fyrretræ, hvilket gør det yderst stabilt og holdbart. Sengebordene er nemme at samle. Pakken indeholder 2 sengeborde.
Varenummer: 285225

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.549,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Tilføj et strejf af skandinavisk stil til din boligindretning med vores stilfulde sengeskabe! De vil med sikkerhed være en praktisk samt dekorativ tilføjelse til dit soveværelse.

Bordpladen er ideel til placering af et vækkeur, en læselampe, bøger eller fremvisning af billedrammer og andre små pyntegenstande, mens de to skuffer giver rigeligt med plads til at holde småting som nøgler, notesblokke, kuglepenne og andre ting pænt organiseret og inden for rækkevidde. Dette telefonbord er lavet af MDF og massivt fyrretræ, hvilket gør det yderst stabilt og holdbart. Sengebordene er nemme at samle.

Pakken indeholder 2 sengeborde.

  • Farve: Sort
  • Materiale: MDF + ben i massivt fyrretræ
  • Mål: 40 x 30 x 50 cm (B x D x H)
  • Med to skuffer
  • Med fodpuder
  • Pakken indeholder 2 sengeborde
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig