Sengestel med LED 90 x 200 cm hvid kunstlæder

Tilføj øjeblikkeligt et imponerende og moderne præg til dit soveværelse med vores elegante sengestel! Dette sengestel har et behageligt ryglæn, og det vil blive fokuspunktet i dit soveværelse. Sengen er karakteriseret ved et underspillet, men elegant design, og den føjer et strejf af elegant charme til din soveværelsesindretning. Sengestellet er lavet af krydsfinér og MDF, så det er yderst robust og holdbart. Sengen er betrukket i holdbart kunstlæder, så den udstråler et indbydende look. Takket være det bløde ryglæn kan du se tv eller læse en bog på behagelig vis. Den betrukne seng er egnet til en madras, der måler 90 x 200 cm. Du kan nemt justere strøm- og lysstyrke samt de forskellige blinkende farver på LED-lysbåndet med den medfølgende, fuldt funktionelle fjernbetjening med 24 knapper for at skabe et smukt lysshow. Bemærk venligst, at pakken kun indeholder et sengestel; en madras er ikke inkluderet. Sengen er nem at samle. Se vores butik for en matchende madras.
Varenummer: 280327

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.749,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Tilføj øjeblikkeligt et imponerende og moderne præg til dit soveværelse med vores elegante sengestel! Dette sengestel har et behageligt ryglæn, og det vil blive fokuspunktet i dit soveværelse.

Sengen er karakteriseret ved et underspillet, men elegant design, og den føjer et strejf af elegant charme til din soveværelsesindretning. Sengestellet er lavet af krydsfinér og MDF, så det er yderst robust og holdbart. Sengen er betrukket i holdbart kunstlæder, så den udstråler et indbydende look. Takket være det bløde ryglæn kan du se tv eller læse en bog på behagelig vis. Den betrukne seng er egnet til en madras, der måler 90 x 200 cm. Du kan nemt justere strøm- og lysstyrke samt de forskellige blinkende farver på LED-lysbåndet med den medfølgende, fuldt funktionelle fjernbetjening med 24 knapper for at skabe et smukt lysshow.

Bemærk venligst, at pakken kun indeholder et sengestel; en madras er ikke inkluderet. Sengen er nem at samle. Se vores butik for en matchende madras.

  • Farve: Sort og hvid
  • Materiale: MDF + krydsfinérlameller + kunstlæder
  • Produktmål: 223 x 95 x 69,5 cm (L x B x H)
  • Egnet madrasstørrelse: 90 x 200 cm (B x L) (madras medfølger ikke)
  • Sovehøjde fra jorden: 12 cm
  • Med et behageligt ryglæn
  • LED-lysbånd:
  • Effekt: 3,6 W
  • Med en fjernbetjening med 24 knapper til indstilling af strøm- og lysstyrke og forskellige farver
  • Stof: Bomuld: 4%, Polyester: 2%, PVC: 94%
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig