Sengstel udtræksseng 90 x 200 cm fyrretræ mørkebrun

Vores multifunktionelle udtræksseng er både en luksuriøs sofa og en bekvem gæsteseng, og den vil med sikkerhed være en praktisk og iøjnefaldende tilføjelse i ethvert interiør. Dette møbel har en udtrækkelig seng i bunden og er forsynet med fire hjul, så det kan nemt fungere som en sofa om dagen og en behagelig seng om natten. Dette sovesofastel maksimerer den tilgængelige gulvplads, samtidig med at det tilbyder soveplads til to personer, hvilket gør det til et ideelt valg for dem med begrænset plads. Bundsengen er desuden forsynet med en sideplade, der forhindrer, at man ruller ud, mens man sover. Hele sengestellet har en robust trækonstruktion, hvilket gør det særdeles holdbart og egnet til hverdagsbrug. Produktet er nemt at samle. Bemærk venligst, at pakken kun indeholder et sengestel; madras medfølger ikke. Du kan se vores butik for en passende madras.
Varenummer: 283152

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

2.799,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores multifunktionelle udtræksseng er både en luksuriøs sofa og en bekvem gæsteseng, og den vil med sikkerhed være en praktisk og iøjnefaldende tilføjelse i ethvert interiør.

Dette møbel har en udtrækkelig seng i bunden og er forsynet med fire hjul, så det kan nemt fungere som en sofa om dagen og en behagelig seng om natten. Dette sovesofastel maksimerer den tilgængelige gulvplads, samtidig med at det tilbyder soveplads til to personer, hvilket gør det til et ideelt valg for dem med begrænset plads. Bundsengen er desuden forsynet med en sideplade, der forhindrer, at man ruller ud, mens man sover. Hele sengestellet har en robust trækonstruktion, hvilket gør det særdeles holdbart og egnet til hverdagsbrug. Produktet er nemt at samle.

Bemærk venligst, at pakken kun indeholder et sengestel; madras medfølger ikke. Du kan se vores butik for en passende madras.

  • Farve: Mørkebrun
  • Materiale: Stel i massivt fyrretræ + krydsfinérslameller
  • Mål, øverste seng: 205 x 97,5 x 66 cm (L x B x H)
  • Mål, nederste seng: 200 x 94,5 x 19 cm (L x B x H)
  • Passer til madrasstørrelse: 200 x 90 cm (L x B) (madrasser medfølger ikke)
  • Den nederste seng er udstyret med 4 hjul
  • De to senge kan bruges separat
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig