Sidemarkise til altan multifunktionel 150 x 200 cm cremefarvet

Vores sidemarkise til altanen har en stor skærm, og den giver dig en effektiv måde, hvorpå du kan håndtere konstant vind og solstråler, mens du skaber privatliv. Du og dine gæster kan sidde uforstyrret i haven, på terrassen eller altanen. Vores privatlivsskærm er fremstillet af holdbart aluminium kombineret med et slidstærkt polyesterstof med en PA-coating, og den er vejrbestandig og UV-resistent. Du kan nemt trække den sammenrullelige skærm ud til dens fulde størrelse. Efter brug ruller skærmen automatisk tilbage ind i sin kassette. Vindskærmen kan installeres både vandret og lodret grundet det specielt designede vægbeslag. Skærmen kan fjernes fra beslaget med en nem bevægelse. Markisen er nem at installere. Pakken inkluderer monteringstilbehør.
Varenummer: 143715

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.449,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores sidemarkise til altanen har en stor skærm, og den giver dig en effektiv måde, hvorpå du kan håndtere konstant vind og solstråler, mens du skaber privatliv. Du og dine gæster kan sidde uforstyrret i haven, på terrassen eller altanen.

Vores privatlivsskærm er fremstillet af holdbart aluminium kombineret med et slidstærkt polyesterstof med en PA-coating, og den er vejrbestandig og UV-resistent. Du kan nemt trække den sammenrullelige skærm ud til dens fulde størrelse. Efter brug ruller skærmen automatisk tilbage ind i sin kassette. Vindskærmen kan installeres både vandret og lodret grundet det specielt designede vægbeslag. Skærmen kan fjernes fra beslaget med en nem bevægelse.

Markisen er nem at installere. Pakken inkluderer monteringstilbehør.

  • Farve: Cremefarvet
  • Materiale: 100 % polyesterstof med en PA-coating + aluminiumsstel
  • Stof, mål: 200 x 150 cm
  • Stofvægt: 180 g/m²
  • UV-resistent og vandafvisende
  • Sammenrullelig, ruller automatisk tilbage
  • Har en L-formet monteringsplade til både vandret og lodret installation
  • Inkluderer monteringstilbehør
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig