Skab 80 x 40 x 170 cm fyrretræ hvid

Dette træskab i høj kvalitet er et møbel designet i den mexicanske Corona-stil. Det voksbehandlede fyrretræ med sorte metaldetaljer udstråler rustik mexicansk charme, som gør skabet til en fantastisk tilføjelse til din stue, spisestue eller entré. Højskabet kan også bruges som displayskab eller bogreol. Skabet er fremstillet af massivt fyrretræ og er stærkt og robust. De tre åbne hylder øverst er ideelle til opbevaring af bøger eller glas og til fremvisning af pyntegenstande. Kabinettet nedenfor har to hylder og giver rigelig med opbevaringsplads. Meget nem at samle.
Varenummer: 282624

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

4.249,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette træskab i høj kvalitet er et møbel designet i den mexicanske Corona-stil. Det voksbehandlede fyrretræ med sorte metaldetaljer udstråler rustik mexicansk charme, som gør skabet til en fantastisk tilføjelse til din stue, spisestue eller entré. Højskabet kan også bruges som displayskab eller bogreol.

Skabet er fremstillet af massivt fyrretræ og er stærkt og robust. De tre åbne hylder øverst er ideelle til opbevaring af bøger eller glas og til fremvisning af pyntegenstande. Kabinettet nedenfor har to hylder og giver rigelig med opbevaringsplads.

Meget nem at samle.

  • Farve: Hvid krop og brun top
  • Materiale: Massivt fyrretræ
  • Mål: 80 x 40 x 170 cm (L x B x H)
  • Med 3 åbne hylder og 1 kabinet med 2 hylder
  • I den mexicanske Corona-møbelstil
  • Let at samle
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig