Skænk i massivt mangotræ 120 x 30 x 80 cm

Vores skænk i retrostil har et dekorativt, gyldent print foran og vil tilføje et strejf af luksus til din bolig. Skænken er håndlavet i massivt mangotræ, hvilket er stabilt, holdbart og smukt, og med det fine håndværk får det en spektakulær retrostil. Hvert trin i processen udføres med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Håndværket og de smukke træfibre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Sideskabet giver rigelig opbevaringsplads til at holde forskellige ting organiseret og inden for rækkevidde. Det kan også bruges som et konsolskab eller entréskab. Skænken er let at samle. Vigtig bemærkning: Træets struktur og farver kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør alle vores skænke unikke; udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 246342

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

3.099,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores skænk i retrostil har et dekorativt, gyldent print foran og vil tilføje et strejf af luksus til din bolig.

Skænken er håndlavet i massivt mangotræ, hvilket er stabilt, holdbart og smukt, og med det fine håndværk får det en spektakulær retrostil. Hvert trin i processen udføres med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Håndværket og de smukke træfibre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes.

Sideskabet giver rigelig opbevaringsplads til at holde forskellige ting organiseret og inden for rækkevidde. Det kan også bruges som et konsolskab eller entréskab. Skænken er let at samle.

Vigtig bemærkning: Træets struktur og farver kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør alle vores skænke unikke; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Materiale: Massivt mangotræ
  • Mål: 120 x 30 x 80 cm (B x D x H)
  • Poleret, malet og lakeret
  • Med et gyldent print
  • ADVARSEL: For at undgå, at det vælter, skal dette produkt anvendes med det medfølgende vægmonteringsudstyr
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig