Skænk massivt mangotræ 90 x 40 x 69 cm

Vores funktionelle skænk udstråler en vintagecharme og vil være en karakteristisk tilføjelse til din bolig. Skabet er håndlavet i mangotræ, hvilket er massivt, stabilt, holdbart og smukt, og med det fine håndværk får det en spektakulær retrostil. Hvert trin i processen udføres med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Håndværket og de smukke træfibre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Skænken er designet med rigelig opbevaringsplads, så den holder dine magasiner, bøger, DVD'er og multimedieapparater godt organiseret og inden for rækkevidde. Vigtig bemærkning: Farverne varierer fra møbel til møbel, hvilket gør alle vores sideskabe unikke; udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 246789

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

4.499,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Vores funktionelle skænk udstråler en vintagecharme og vil være en karakteristisk tilføjelse til din bolig.

Skabet er håndlavet i mangotræ, hvilket er massivt, stabilt, holdbart og smukt, og med det fine håndværk får det en spektakulær retrostil. Hvert trin i processen udføres med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Håndværket og de smukke træfibre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes.

Skænken er designet med rigelig opbevaringsplads, så den holder dine magasiner, bøger, DVD'er og multimedieapparater godt organiseret og inden for rækkevidde. Vigtig bemærkning: Farverne varierer fra møbel til møbel, hvilket gør alle vores sideskabe unikke; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Materiale: Massivt mangotræ
  • Mål: 90 x 40 x 69 cm (B x D x H)
  • Med 3 skuffer og 2 hylder
  • Poleret, malet og lakeret
  • ADVARSEL: For at undgå, at det vælter, skal dette produkt anvendes med det medfølgende vægmonteringsudstyr
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig