Skænk med 3 skuffer ru mangotræ

Denne træskænk er et godt valg, hvis du leder efter et møbel i den industrielle stil. Sideskabet er fremstillet af mangotræ, som er solidt, stabilt, slidstærkt og smukt, og håndværket understreger den spektakulære retrostil. Det ru mangotræ viser naturlige træfibre, hvilket giver møblet sin rustikke charme og gør hver skænk unik og en smule anderledes. Håndtagene gør det nemt at åbne skufferne og fuldender det industrielle udseende. Støbejernshjulene gør det lettere at flytte møblet. Takket være bremsemekanismen kan du nemt immobilisere møblet, når det er i brug. Skænken har 3 skuffer, som giver rigeligt med opbevaringsplads til at holde tøj, bøger, glas osv. organiseret. Den robuste top er ideel til fremvisning af pyntegenstande såsom vaser, fotoalbums, frugtkurve osv. Denne skænk tilbyder en perfekt opbevaringsløsning, men den er også et stilfuldt accentmøbel. Den har et rustikt design, som aldrig vil gå af mode, og det vil passe til næsten ethvert interiør. Du vil blive imponeret af de rige, dekorative detaljer! Montering er let.
Varenummer: 243989

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

3.599,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne træskænk er et godt valg, hvis du leder efter et møbel i den industrielle stil. Sideskabet er fremstillet af mangotræ, som er solidt, stabilt, slidstærkt og smukt, og håndværket understreger den spektakulære retrostil.

Det ru mangotræ viser naturlige træfibre, hvilket giver møblet sin rustikke charme og gør hver skænk unik og en smule anderledes. Håndtagene gør det nemt at åbne skufferne og fuldender det industrielle udseende. Støbejernshjulene gør det lettere at flytte møblet. Takket være bremsemekanismen kan du nemt immobilisere møblet, når det er i brug.

Skænken har 3 skuffer, som giver rigeligt med opbevaringsplads til at holde tøj, bøger, glas osv. organiseret. Den robuste top er ideel til fremvisning af pyntegenstande såsom vaser, fotoalbums, frugtkurve osv. Denne skænk tilbyder en perfekt opbevaringsløsning, men den er også et stilfuldt accentmøbel. Den har et rustikt design, som aldrig vil gå af mode, og det vil passe til næsten ethvert interiør. Du vil blive imponeret af de rige, dekorative detaljer!

Montering er let.

  • Materiale: Massivt ru mangotræ med en mat finish
  • Mål: 80 x 30 x 70 cm (B x D x H)
  • Med 3 skuffer
  • Med støbejernshjul
  • Poleret
  • Let at samle
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig