Skænk sheeshamtræ 90 x 40 x 175 cm

Denne skænk vil være en unik tilføjelse til dit hus. Du kan bruge den til at opbevare pyntegenstande, bøger eller køkkenudstyr. Den massive trækonstruktion gør den stabil og sikker til opbevaring af husholdningsartikler. Den kan også bruges som et skab, et højskab eller et skuffeskab. Der er hylder med 2 glasdøre øverst, 2 trædøre nederst og 2 udtræksskuffer i midten til opbevaring, så dine ting vil blive ordentligt og overskueligt opbevaret. Skabet er lavet af massivt sheeshamtræ. Sheeshamtræ er et tropisk hårdttræ, som er berømt for sine mørke årer, og det er også kendt som rosentræ eller paliander. Skabet er 100 % håndlavet, og alle trin i processen er udført med den største omhu, fra polering til maling og lakering.
Varenummer: 243347

Lagerstatus: På lager Afsendes om 10-12 dage

10.699,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Denne skænk vil være en unik tilføjelse til dit hus. Du kan bruge den til at opbevare pyntegenstande, bøger eller køkkenudstyr. Den massive trækonstruktion gør den stabil og sikker til opbevaring af husholdningsartikler. Den kan også bruges som et skab, et højskab eller et skuffeskab.

Der er hylder med 2 glasdøre øverst, 2 trædøre nederst og 2 udtræksskuffer i midten til opbevaring, så dine ting vil blive ordentligt og overskueligt opbevaret.

Skabet er lavet af massivt sheeshamtræ. Sheeshamtræ er et tropisk hårdttræ, som er berømt for sine mørke årer, og det er også kendt som rosentræ eller paliander. Skabet er 100 % håndlavet, og alle trin i processen er udført med den største omhu, fra polering til maling og lakering.

  • Materiale: Sheeshamtræ og palisandertræ
  • Mål: 90 x 40 x 175 cm (L x B x H)
  • Med 2 glasdøre øverst, 2 skuffer i midten og 2 trædøre nederst.
  • 100 % håndlavet
  • Poleret, malet og lakeret
  • ADVARSEL: For at undgå, at det vælter, skal dette produkt anvendes med det medfølgende vægmonteringsudstyr
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig