Skoreol/hylde 10 niveauer

Er du irriteret over, at skoene ligger og flyder overalt i din lejlighed eller i dit hus? Vores enkle skoreol kan let befri dig for din frustration. Dette skoreol har 10 niveauer, som let kan opbevare op til 40 par sko, hvilket vil sørge for, at alle dine elskede sko er ryddeligt velorganiseret på et samlet sted. Den kompakte størrelse gør at den nemt kan passe ind i både stuen, på verandaen, i opbevaringsrummet eller på loftet.Skoreolen er let - den vejer kun 1,6 kg, så den kan nemt flyttes rundt på. Montering er let, intet særligt værktøj kræves. Den er også let at rengøre.
Varenummer: 60717

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

Pris: 399,00 kr

Nu: 299,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Er du irriteret over, at skoene ligger og flyder overalt i din lejlighed eller i dit hus? Vores enkle skoreol kan let befri dig for din frustration.

Dette skoreol har 10 niveauer, som let kan opbevare op til 40 par sko, hvilket vil sørge for, at alle dine elskede sko er ryddeligt velorganiseret på et samlet sted. Den kompakte størrelse gør at den nemt kan passe ind i både stuen, på verandaen, i opbevaringsrummet eller på loftet.

Skoreolen er let - den vejer kun 1,6 kg, så den kan nemt flyttes rundt på. Montering er let, intet særligt værktøj kræves. Den er også let at rengøre.

  • Mål: 140 cm x 72 cm x 20 cm
  • Afstand mellem hvert niveau: omtrent 15,5 cm
  • Vægt: 1,60 kg
  • Kapacitet: Kan holde op til 40 par sko
  • Stof: Polyester: 100%
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig