Skrivebord massivt genbrugstræ

Dette skrivebord i vintagestil er lavet af massivt genbrugstræ og vil være et tidløst møbel i dit hjem. Bordpladen giver dig en stabil og sikker overflade at stille dine drikkevarer, en frugtkurv, vase eller andre pyntegenstande på. Bordet har to skuffer til opbevaring af f.eks. nøgler, notesbøger og andre småting. Skrivebordet kan også bruges som et computerbord, arbejdsbord, kontorbord, læsebord, studiebord osv. Skrivebordet er lavet af genbrugstræ, hvilket gør hvert møbel unikt og lidt forskelligt fra de andre. I møbler lavet af genbrugstræ vil man kunne genkende forskellige træsorter, fx teak, sheesham, akacietræ, palisandertræ, mangotræ, saltræ osv. Genbrugstræ er robust, solidt, holdbart og smukt. Slid giver sammen med strukturen i træet hvert møbel dets egen historie og unikke look. Skrivebordet er 100 % håndlavet, og det gode håndværk giver en enestående retrostil. Hvert trin i fremstillingsprocessen sker med største nænsomhed, lige fra sammensætning af træet til polering, maling og voksbehandling. Vigtig bemærkning: Farverne varierer fra bord til bord, så alle skriveborde er unikke. Udvælgelsen af bord til levering sker tilfældigt.
Varenummer: 243270

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

Pris: 5.049,00 kr

Nu: 3.399,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette skrivebord i vintagestil er lavet af massivt genbrugstræ og vil være et tidløst møbel i dit hjem. Bordpladen giver dig en stabil og sikker overflade at stille dine drikkevarer, en frugtkurv, vase eller andre pyntegenstande på. Bordet har to skuffer til opbevaring af f.eks. nøgler, notesbøger og andre småting. Skrivebordet kan også bruges som et computerbord, arbejdsbord, kontorbord, læsebord, studiebord osv.

Skrivebordet er lavet af genbrugstræ, hvilket gør hvert møbel unikt og lidt forskelligt fra de andre. I møbler lavet af genbrugstræ vil man kunne genkende forskellige træsorter, fx teak, sheesham, akacietræ, palisandertræ, mangotræ, saltræ osv. Genbrugstræ er robust, solidt, holdbart og smukt. Slid giver sammen med strukturen i træet hvert møbel dets egen historie og unikke look.

Skrivebordet er 100 % håndlavet, og det gode håndværk giver en enestående retrostil. Hvert trin i fremstillingsprocessen sker med største nænsomhed, lige fra sammensætning af træet til polering, maling og voksbehandling.

Vigtig bemærkning: Farverne varierer fra bord til bord, så alle skriveborde er unikke. Udvælgelsen af bord til levering sker tilfældigt.

  • Farve: Flerfarvet
  • Materiale: Massivt genanvendt træ
  • Mål: 100 x 45 x 90 cm (L x B x H)
  • Med to skuffer
  • 100 % håndlavet
  • Poleret, delvis malet og voksbehandlet
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig