Sofabord 100x55x45 cm ru mangotræ

Dette sofabord i træ føjer et industrielt look til din stue eller alle andre rum, hvor du placerer det. Dette sofabord er lavet af massivt, ru mangotræ, et tropisk hårdttræ med styrken til at bære vægten. Det er også slidstærkt, hvilket gør det stabilt og holdbart. De pulverlakerede stålben gør dette bord ekstra stabilt. Dette sofabord har også to skuffer og en hylde, hvilket giver rigeligt med plads til at holde dine vigtige ting og sager organiseret og inden for rækkevidde. Dette aflastningsbord fungerer også som et sofabord, et tebord, et dagligstuebord mv. Vigtig bemærkning: Farver og åremønstre varierer fra produkt til produkt, hvilket gør dem unikke hver især; udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 321558

Lagerstatus: På lager

4.399,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette sofabord i træ føjer et industrielt look til din stue eller alle andre rum, hvor du placerer det.

Dette sofabord er lavet af massivt, ru mangotræ, et tropisk hårdttræ med styrken til at bære vægten. Det er også slidstærkt, hvilket gør det stabilt og holdbart. De pulverlakerede stålben gør dette bord ekstra stabilt. Dette sofabord har også to skuffer og en hylde, hvilket giver rigeligt med plads til at holde dine vigtige ting og sager organiseret og inden for rækkevidde. Dette aflastningsbord fungerer også som et sofabord, et tebord, et dagligstuebord mv.

Vigtig bemærkning: Farver og åremønstre varierer fra produkt til produkt, hvilket gør dem unikke hver især; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Farve: Brun og sort
  • Materiale: Ru mangotræ, stål
  • Mål: 100 x 55 x 45 cm (L x B x H)
  • Montering påkrævet: Ja
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig