Sofabord 120 x 60 x 40 cm massivt sheeshamtræ

Dette sofabord i industriel stil vil være en unik tilføjelse til din dagligstue. Dette sofabord, som er lavet i massivt sheeshamtræ, er yderst stabilt og holdbart. Sheesham er et tropisk hårdttræ, der er berømt for sine rige træfibre, og det er også kendt som rosentræ eller palisander. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. De stærke, pulverlakerede stålben tilfører ekstra stabilitet til bordet. Sidebordet er nemt at samle. Vigtig bemærkning: Farver og struktur varierer fra produkt til produkt, hvilket gør dem unikke hver især; udvælgelse til levering er tilfældigt.
Varenummer: 247426

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.899,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette sofabord i industriel stil vil være en unik tilføjelse til din dagligstue.

Dette sofabord, som er lavet i massivt sheeshamtræ, er yderst stabilt og holdbart. Sheesham er et tropisk hårdttræ, der er berømt for sine rige træfibre, og det er også kendt som rosentræ eller palisander. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. De stærke, pulverlakerede stålben tilfører ekstra stabilitet til bordet. Sidebordet er nemt at samle.

Vigtig bemærkning: Farver og struktur varierer fra produkt til produkt, hvilket gør dem unikke hver især; udvælgelse til levering er tilfældigt.

  • Materiale: Massivt sheeshamtræ og pulverlakeret stål
  • Mål: 120 x 60 x 40 cm (L x B x H)
  • Poleret, malet og lakeret
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig