Sofabord 38 x 45 cm massivt mangotræ

Dette flotte sofabord udstråler en rustik charme, der vil være en ekstraordinær tilføjelse i din stue eller soveværelse. Det kan også bruges som et sidebord. Bordet er lavet af massivt mangotræ, som er et hårdttræ med tætte træårer. Ru mangotræ er ikke bare et stærkt materiale, det er også slidtstærkt og holdbart. De smukke åremønstre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Sofabordet er 100 % håndlavet, og hvert trin i processen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Den udsøgte bordplade i pulverlakeret jern gør bordet let at rengøre, og jernringen i bunden fungerer som en forstærkning samt et dekorativt element. Vigtigt: Farverne i træet varierer fra møbel til møbel og gør hvert sofabord unikt; udvælgelsen sker tilfældigt.
Varenummer: 247656

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

Pris: 1.299,00 kr

Nu: 849,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette flotte sofabord udstråler en rustik charme, der vil være en ekstraordinær tilføjelse i din stue eller soveværelse. Det kan også bruges som et sidebord.

Bordet er lavet af massivt mangotræ, som er et hårdttræ med tætte træårer. Ru mangotræ er ikke bare et stærkt materiale, det er også slidtstærkt og holdbart. De smukke åremønstre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. Sofabordet er 100 % håndlavet, og hvert trin i processen er udført med den største omhu, hvad enten det er polering, maling eller lakering. Den udsøgte bordplade i pulverlakeret jern gør bordet let at rengøre, og jernringen i bunden fungerer som en forstærkning samt et dekorativt element.

Vigtigt: Farverne i træet varierer fra møbel til møbel og gør hvert sofabord unikt; udvælgelsen sker tilfældigt.

  • Farve: Brun og sølvfarvet
  • Materiale: Massivt mangotræ og pulverlakeret jern
  • Mål: 38 x 45 cm (Diameter x H)
  • Finish: Poleret, malet og lakeret
  • Med en bordplade i pulverlakeret jern samt en jernring i bunden
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig