Sofabord 60 x 60 x 42 cm spånplade grå højglans

Dette enkle sofabord vil være en tidløs tilføjelse i din boligindretning! Dette sofabord er lavet af plader, hvilket gør det robust og holdbart til brug i mange år. Den massive bordplade giver en stabil og sikker overflade, hvorpå du kan placere drikkevarer, frugtskåle eller pyntegenstande. Det har en opbevaringshylde, som kan holde magasiner, bøger, fjernbetjeninger mv. Grundet det moderne og diskrete design passer det perfekt sammen med dine andre møbler. Dette sofabord er meget let at samle med de medfølgende instruktioner og materialer. Det er nemt at vedligeholde med en fugtig klud.
Varenummer: 800215

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

649,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette enkle sofabord vil være en tidløs tilføjelse i din boligindretning!

Dette sofabord er lavet af plader, hvilket gør det robust og holdbart til brug i mange år. Den massive bordplade giver en stabil og sikker overflade, hvorpå du kan placere drikkevarer, frugtskåle eller pyntegenstande. Det har en opbevaringshylde, som kan holde magasiner, bøger, fjernbetjeninger mv. Grundet det moderne og diskrete design passer det perfekt sammen med dine andre møbler.

Dette sofabord er meget let at samle med de medfølgende instruktioner og materialer. Det er nemt at vedligeholde med en fugtig klud.

  • Farve: Grå højglans
  • Materiale: Spånplade
  • Mål: 60 x 60 x 42 cm (B x D x H)
  • Stabil og holdbar konstruktion
  • Inkluderer 1 hylde
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig