Sofabord i massivt akacietræ levende kanter 90 x 50 x 40 cm grå

Dette sofabord i træ udstråler en rustik charme og vil være en fremragende tilføjelse til dit interiør. Sofabordet er lavet af massivt akacietræ, der har fået en smuk finish i form af polering og lakering for at give det et raffineret look. Dette bord er 100 % håndlavet, og de smukke træårer gør hver del af møblet unikt og en smule anderledes. Den levende kant, der følger træets naturlige form, øger bordets skønhed. Dette sidebord har en robust og stabil overflade, hvorpå du kan placere dine drinks, mad, frugtkurve eller pyntegenstande. Det er forsynet med et rum og en skuffe, som tilbyder rigelig plads til at holde dine magasiner, bøger, fjernbetjening og andre småting inden for rækkevidde. Møblet er allerede samlet; ingen montering er nødvendig. Vigtigt at bemærke: Farverne varierer fra møbel til møbel, hvilket gør hvert møbel unikt; udvælgelse til levering er tilfældig.
Varenummer: 246127

Lagerstatus: På lager Afsendes om 2-4 dage

1.999,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Dette sofabord i træ udstråler en rustik charme og vil være en fremragende tilføjelse til dit interiør.

Sofabordet er lavet af massivt akacietræ, der har fået en smuk finish i form af polering og lakering for at give det et raffineret look. Dette bord er 100 % håndlavet, og de smukke træårer gør hver del af møblet unikt og en smule anderledes. Den levende kant, der følger træets naturlige form, øger bordets skønhed. Dette sidebord har en robust og stabil overflade, hvorpå du kan placere dine drinks, mad, frugtkurve eller pyntegenstande. Det er forsynet med et rum og en skuffe, som tilbyder rigelig plads til at holde dine magasiner, bøger, fjernbetjening og andre småting inden for rækkevidde. Møblet er allerede samlet; ingen montering er nødvendig.

Vigtigt at bemærke: Farverne varierer fra møbel til møbel, hvilket gør hvert møbel unikt; udvælgelse til levering er tilfældig.

  • Farve: Grøn
  • Materiale: Massivt akacietræ
  • Mål: 90 x 50 x 40 cm (L x B x H)
  • Poleret, malet og lakeret
  • Med levende kanter, der følger træets naturlige form
  • Med et rum og en skuffe
  • Skal ikke samles
Yderligere information
Yderligere information
Bredde (cm) Ikke tilgængelig
Dybde (cm) Ikke tilgængelig
Højde (cm) Ikke tilgængelig
Produktstørrelse Ikke tilgængelig
Sædedybde (cm) Ikke tilgængelig
Sædehøjde (cm) Ikke tilgængelig
Farve Ikke tilgængelig
Materiale Ikke tilgængelig
Leveringstid Ikke tilgængelig